Er op uitLokaal nieuwsNieuwsOpen dag

28 september: open dag Campus de Terp

WIERINGERWERF – Na een lange periode van plannen maken, ontwerpen, aanleggen en bouwen, is Campus de Terp nu dan echt (zo goed als) af. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Breng dan een bezoek aan Campus de Terp tijdens de open dag op 28 september aanstaande van 10.00 tot 15.00 uur. Maak er kennis met alles wat de campus te bieden heeft en stel gerust al je vragen.

Van speurtocht tot sprintje trekken
Het programma voor de open dag bevat voor elke leeftijdsgroep en interesse een passende activiteit. Van een speurtocht met een heerlijk ijsje na afloop, workshops over programmeren van Microsoft in Kindcentrum de Terp, een bezoek aan het duurzaamheidslab van rsg Wiringherlant tot aan een sprintje trekken op de sprintlane, beuken tegen een boksbal of klimmen tegen de boulderwand in Sportcentrum de Terp.

Op ontdekking
Ga ook op ontdekking op het buitenterrein, en loop even binnen bij de atletiekvereniging en de hengelsportvereniging, die deze dag hun deuren openstellen voor een nadere kennismaking.

Meer info in magazine
In het magazine over de Terppretweek dat huis-aan-huis is verspreid in de Wieringermeer kun je meer lezen over de open dag. Je vindt het magazine ook op de nieuwspagina van de website van Campus de Terp: www.campusdeterp.nl. Tijdens de open dag is de toegang overal gratis.

Laat meer zien
Back to top button