BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Caffè Prego, koffieconcepten voor particulier en zakelijke markt

MIDDENMEER – Nog niet iedereen kent Caffè Prego in Middenmeer. Het bedrijf, sinds een jaar gevestigd aan de Nijverheidsweg, is gespecialiseerd in koffieconcepten voor particulier en op het werk.

Eigenaar Wesley Florijn (39) vertelt: “Na 15 jaar als buitendienstmedewerker in de koffiebranche werkzaam te zijn geweest werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Met de nodige ervaring en een behoorlijk klantenbestand was de stap om eigen baas te worden een meer dan logische”. Wesley vervolgt: “er zijn veel ontwikkelingen in de koffiebranche. Eén ervan is in ieder geval de groeiende vraag naar luxere apparaten en dito koffiesmaken. Ook let men bij de aanschaf van de koffie die er thuis of op kantoor geschonken wordt nadrukkelijker op Bio- /Fair Trade- en Rainforrest Aliance- keurmerken. Machines met koffiebonen worden steeds meer besteld. Bij Caffè Prego werken we met bijna alle automatenleveranciers, uw apparaat zit er altijd bij. Ik kom graag bij de zakelijke klanten langs. Samen nemen we de wensen door en aan de hand van hoeveel werknemers en het budget komen we altijd tot een advies op maat. In overleg kom ik daarna dan 1 keer per 4 of 8 weken langs voor nalevering zodat de klant altijd voldoende voorraad heeft”.

“In de agrarische sector wordt voornamelijk de vriesdroogkoffie gebruikt. Met een goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle productie uitermate geschikt voor grote aantallen tegelijk. Daarnaast leveren we koffiebonen met verschillende melanges, gemalen koffie en Nespresso cups. We voeren de volgende merken koffiemachines: Wittenborg, Visacrem, Bravilor, Casadio Yunio, Melitta en Faema. De merken Bianchi, Necta, Gaggia, Etna, VBM, La Marzocco, en Franke zijn op dit moment het populairst. Kortom, kom langs in Middenmeer voor een goed advies en een lekker bakje koffie. Of bel 06 1977 7955 of mail naar info@caffeprego.nl . Ik kom graag geheel vrijblijvend bij u langs. Tip (ook voor particulieren): neem eens een kijkje op onze webshop ter inspiratie: www.caffeprego.nl ! Nog een tip: Wij staan ook in Breezand op de Lentetuin van 1-5 maart” meldt Wesley tot besluit.

Caffè Prego, Nijverheidsweg 2 Middenmeer

Eigenaar Wesley Florijn adviseert u graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie – Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Het is duidelijk waar je voor de beste koffie moet zijn – Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Caffè Prego ook voor gepersonaliseerde apparaten – Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Hoek met antieke koffiemolens – Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Laat meer zien
Back to top button