Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

DWOW herpakt zich tegen WSV ‘1930, Flevo verliest van Breukelen en CVW gaat kopje onder tegen Callantsoog

WIERINGERWERF – DWOW had vandaag wat goed te maken. Na het 4-1 verlies van vorige week in de eerste bekerwedstrijd tegen ZOB kon het vandaag tegen WSV 1930 de punten thuis houden. Er werd met 3-2 gewonnen van de bezoekers uit Wormer. De 1-0 kwam op naam van Marcel Koning die na een pass van Martijn
van Oers goed doorzette en fraai kon scoren. Hierna wist Byarn Quinten middels een vliegend schot de 2-0 te produceren. Na zwak verdedigen van DWOW-zijde kon WSV de aansluitingstreffer aantekenen. Na deze goal begon de tegenstander een stuk beter te voetballen. Toch was het DWOW die er de 3-1 van maakte. Liam maakte gebruik van het feit dat de tegenstanders dachten dat het buitenspel was terwijl de eigen grens niet vlagde. Volgende week zaterdag komt FC Medemblik, koploper van de bekerpoule, naar Wieringerwerf. Bij winst met een goed doelsaldo valt er misschien nog door te bekeren.

Deze slideshow vereist JavaScript.

FLEVO verloor gisteren op eigen veld van FC Breukelen, met 1-4. De tegenstander heeft met twee winstpartijen de beste papieren om door te bekeren in deze poule.

CVW is het bekertoernooi niet echt florissant begonnen. Na een 2-2 gelijkspel vorige week tegen Texel ’94 werden de Slootdorpers gisteren thuis met 1-7 afgedroogd door zondag 5e-klasser Callantsoog. Volgende week volgt de wedstrijd tegen MOC. Beide teams zijn echter al uitgeschakeld in de bekerpoule dus gaat het enkel nog om de eer.

Laat meer zien
Back to top button