Lokaal nieuwsNieuwsWerkzaamheden

Komende 2 weken asfaltonderhoud Alkmaarseweg (N242)

MIDDENMEER – Van maandag 23 september tot en met vrijdag 4 oktober 2024 voert WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit op de N242 Alkmaarseweg. Het gaat om het gedeelte van de weg vanaf de rotonde bij Middenmeer tot en met de rotonde Groetweg. Gedurende deze periode wordt de deklaag van de weg vervangen, waardoor dit deel van de N242 volledig afgesloten zal zijn voor al het verkeer. De rotonde bij Middenmeer blijft tijdens de werkzaamheden wel beschikbaar.

Planning en omleidingen
De werkzaamheden starten op maandag 23 september en zijn naar verwachting op vrijdag 4 oktober afgerond. Hoewel de rotonde Groetweg zo lang mogelijk toegankelijk blijft, wordt deze tussen 1 en 4 oktober ook afgesloten. Gedurende deze dagen is de Groetweg alleen bereikbaar via de N248. De Oudelanderweg en de parallelweg Alkmaarseweg zijn in deze periode niet via de rotonde te bereiken.

Voor het doorgaande gemotoriseerde verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld via de N239 en A7. Weggebruikers wordt aangeraden om rekening te houden met extra reistijd en waar mogelijk een alternatieve route te plannen.


Heeft u vragen over dit bericht?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl

Laat meer zien
Back to top button