Lokaal nieuwsNieuws

Laatste editie Terp Talks – over opening Campus de Terp

WIERINGERWERF – Op vrijdag 27 september om 19.30 uur vindt de laatste editie plaats van de Terp Talks, de live talkshow over de ontwikkeling en bouw van Campus de Terp. De locatie is deze keer natuurlijk het nieuwe campusterrein, dat die dag officieel wordt geopend. De Terp Talks tafel staat buiten, precies tussen het sportcentrum en het kindcentrum in. Iedereen kan de talkshow live bijwonen, of kijkt thuis, via een livestream, mee.

Mannen van het eerste uur
Tafelgasten zijn mensen die allemaal op hun eigen wijze met de ontwikkeling, bouw en ingebruikname van Campus de Terp te maken hebben. Zo praten we met ‘de mannen van het eerste uur’, Herman Hommen, Sjoerd Bruinsma en Piet de Groot, die vanaf het begin zijn betrokken bij de ideevorming rond de Campus, de droom waarmee het allemaal begon.

Initiatiefnemers aan tafel
Ook schuiven de partijen aan die het idee tot ontwikkeling hebben gebracht: Mary van Gent (wethouder Hollands Kroon), Maaike Esselink (Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer), Inge van der Kooij (Kindcentrum de Terp), en Alice Hart (rsg Wiringherlant).

Terugblik Terppretweek
Tot slot blikken we met Iris Veldboer (Kindcentrum de Terp), Andrea de Putter (Advendo) en Team Sportservice terug op de eerste editie van de Terppretweek, die in aanloop naar het openingsweekend plaatsvindt (kijk voor het programma op de nieuwspagina van https://www.campusdeterp.nl/). Aanmelden voor de Terp Talks kan via info@campusdeterp.nl.

 

Laat meer zien
Back to top button