Er op uitLokaal nieuwsNieuws

Maisdoolhof bij Leven van de Wind weer open

WIERINGERWERF – Ook dit jaar heeft Vergaderlocatie Leven van de Wind weer een maisdoolhof. In de zomervakantie wordt er, terecht, maar weinig vergaderd wat maakt dat er tijd is om ander soort gasten te ontvangen. Geen dankbaarder publiek dan onze jongste inwoners of toeristen die onze regio bezoeken. Het maisdoolhof is  ook een geweldig uitje voor een familie- of vriendenuitje.
Het maisdoolhof beslaat een blok van 4 hectare. Het ontwerp dit jaar is opgebouwd uit een honingraatstructuur, een klaproos, bliksemschicht én het cijfer 10, verwijzend naar het 10-jarig bestaan van Leven van de Wind. In een aantal onderdelen is een bloemenmengsel ingezaaid mét daarin ook klaprozen. Het maisdoolhof is elke dag van de zomervakantie geopend tussen 9.00 en 14.00. Een bezoek is te plannen via  www.levenvandewind.com/maisdoolhof.
Tijdens de openingsuren van het maisdoolhof is ook het skelterterras geopend. Skelters, traptrekkers én ons bekende ballenbad zorgen voor een heerlijk speelterrein voor de jonge bezoekers.
Boeren en tuinders pakken uit
Alle uitjes op het boerenerf van historische vaartocht, fietsroutes en boerensafari’s deze zomervakantie zijn gebundeld op www.boerenentuinderspakkenuit.nl. Een tip voor iedereen die het platteland wil komen beleven deze zomer!
Laat meer zien
Back to top button