Hollands Kroonse UitdagingLokaal nieuwsNieuws

Mooie dag voor bewoners van Lelypark dankzij Iedereen kan meedoen-fonds

WIERINGERMEER – De bewoners van Lelypark hebben onlangs genoten van een prachtige dag op de Snippenwei van Het Bos Roept in het Robbenoordbos. Deze bijzondere dag werd georganiseerd voor bewoners, familieleden, vrijwilligers en collega’s. Iedereen was welkom om mee te genieten.

Petra Rotgans van Rock & Retro zorgde voor de muzikale omlijsting van het evenement. De bewoners en gasten konden meezingen en zelfs een dansje wagen op de bekende melodieën die zij ten gehore bracht. Naast de muziek waren er ook gezellige spelletjes te spelen en werden de jubilarissen feestelijk in het zonnetje gezet. De sfeer was uitgelaten en iedereen genoot zichtbaar van de ontspannen en vrolijke ambiance.

Een ander hoogtepunt van de dag was het heerlijke warme buffet, verzorgd door Ineke Groen van CuisIEN. De aanwezigen konden genieten van diverse smakelijke gerechten, waarmee het feest compleet werd gemaakt. Het buffet bood voor ieder wat wils en was een ware traktatie voor alle aanwezigen.

Deze onvergetelijke dag werd mede mogelijk gemaakt door het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging. Dankzij hun ondersteuning konden de bewoners van Lelypark genieten van een dag vol plezier, ontspanning en verbondenheid. Dit fonds maakt het mogelijk om activiteiten te organiseren die de sociale cohesie en het welzijn van verschillende doelgroepen bevorderen.

Ook volgend jaar zal er weer een Iedereen kan meedoen-maand georganiseerd worden, waarin nieuwe aanvragen voor ondersteuning kunnen worden ingediend. Dit biedt opnieuw de mogelijkheid voor organisaties en initiatieven om activiteiten te organiseren die bijdragen aan het welzijn van de gemeenschap.

Laat meer zien
Back to top button