Lokaal nieuwsNieuws

Opening Campus de Terp: een droom die werkelijkheid wordt

WIERINGERWERF – Na jaren van plannen en bouwen is het eindelijk zover: Campus de Terp opent officieel haar deuren. Wat ooit begon als een ambitieuze droom is nu een realiteit geworden. De campus biedt een unieke plek waar leren, ondernemen, sporten en recreëren samenkomen in een groene, duurzame en innovatieve omgeving die geschikt is voor alle leeftijden.

Campus de Terp is ontworpen met de visie om een ontmoetingsplek te creëren die toegankelijk is voor iedereen, van jong tot oud. Het is een plek waar educatie, ondernemerschap, sport en recreatie hand in hand gaan. De campus biedt moderne faciliteiten die uitnodigen tot ontdekking en ontwikkeling, ongeacht de leeftijd.

De campus is gebouwd met oog voor de toekomst. Het nieuwe sportcomplex is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt ruimte aan diverse sportactiviteiten. Daarnaast is er het Kindcentrum de Terp, een sfeervol gebouw dat een stimulerende leeromgeving biedt voor kinderen. Beide gebouwen zijn duurzaam ontworpen, met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Na een lange periode van voorbereiding en hard werken, vond de officiële opening van Campus de Terp vandaag, vrijdag 27 september, plaats. Na de openingshandelingen was er voor de genodigden de mogelijkheid om rond te kijken in het state-of-the-art sportcomplex en het kindcentrum.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button