Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Winst DWOW ontoereikend voor bekervervolg, Flevo bekert door, CVW eindigt als laatste in bekerpoule

WIERINGERWERF – DWOW heeft zaterdag thuis een keurige 2-1 winst geboekt tegen FC Medemblik. Het werd 1- 0 na een vrije trap door Byarn Quinten, erin gekopt door Liam Vinkenborg. De Medemblikkers kwamen langszij door een intikker. De 2-1 viel aan het einde van de 2e helft. Invaller Wouter Blokker lobde de bal fraai over de keeper heen. Beide teams eindigen hierdoor met 6 punten in de bekerpoule bovenaan. Het doelsaldo van de Medemblikkers is echter iets beter waardoor zij doorgaan en DWOW zich, met een goed gevoel, op de competitie kan richten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Ook Flevo eindigde op een gedeelde 1e plaats in de bekerpoule met 6 uit 3. Er werdgewonnen met  4-2  tegen Zwaluwen ’30. De doelpunten aan Middenmeerse zijde: Jayden Verhoef (2 x), Mike Zomerdijk en Teun van Zaal. Omdat voor de Middenmeerders het doelsaldo minder was dan FC Breukelen werden ze tweede in de poule. Vanaf de tweede klasse gaan de nummers 1 en 2 door. Dus gaan de Middenmeerders verder naar de volgende ronde van het bekertoernooi.

SLOOTDORP – CVW heeft een teleurstellend bekertoernooi gehad. Met slechts 1 punt uit drie wedstrijden eindigen de Slootdorpers als laatste in hun poule. De wedstrijd om des keizers baard tegen MOC werd thuis met 2-4 verloren. Kevin de Bruin en Jesper Homan wisten het net te vinden.

Laat meer zien
Back to top button