Er op uitEvenementLokaal nieuwsNieuws

Zweet je mal in de Zuiderzeehal

Vrijdag 22 november: Let’s rock!
Met je team en iedereen die nog één laatste keer de hal wil bezoeken, rocken met de bekende hits uit de top 100 aller tijden! Bezoekers kunnen rondkijken, herinneringen ophalen en de sfeer van de hal nog één keer proeven. Neem je moment om de sporthal vaarwel te zeggen onder het genot van een drankje en spetterende live optredens van niemand minder dan Paradise en Shoreline! Dit wordt een avond die je nooit meer vergeet.

Zaterdag 23 november: The 90’s NOW Party:
Trek je trainingspakkie aan en gel je haren strakker dan Scooter. Van grungy houthakkers blouse tot alle kleuren van de regenboog, side by side dancing together! Tijd voor een reünie van jouw Backstreet Boys of Spice Girls! Of je nu hakt of schuifelt, Macarena-t of niet stil kan zitten op Hammer Time, 90’S NOW brengt je terug naar de tijd dat écht alles kon. Dans onder de allergrootste Flippo’s en laat al je remmen los op de hits van 2 Unlimited tot Nirvana en via The Fresh Prince naar Casanova. Kan je niet wachten op jouw favoriet? Vraag ‘m aan bij onze levensgrote Furby!

2 Brothers on the 4th Floor zal met hun iconische hits het ultieme 90’s gevoel compleet maken en terug brengen naar de Zuiderzeehal.

Let op:  legitimatie is verplicht.  Contant betaling is gewenst!

Laat meer zien
Back to top button