BedrijvennieuwsNieuwsRegionaal nieuws

ATM Woon- en Slaapcenter nu in de binnenstad van Schagen

SCHAGEN – ATM Woon- en Slaapcenter is sinds 11 september te vinden op Loet 31 in Schagen! “Na jaren op de Witte Paal te hebben gezeten, wordt het tijd voor een nieuwe locatie goed in het zicht en meer verbonden met de binnenstad en dat is gelukt in het centrum van Schagen!”, zegt Menno Mittelmeijer stralend. “Hier zitten we in een straat met enorm veel loop en reuring en dat brengt nog meer leven in onze winkel. Onze klanten staan namelijk op nummer 1. De winkel is dan ook 6 dagen in de week geopend en uiteraard kunnen alle meubelen bezorgd en gemonteerd worden, dit door ons vakkundige team. Een fijne dienst, waardoor de klant volledig wordt ontlast.”

ATM Woon- en Slaapcenter is al jaren een begrip in de Noordkop. Eigenaar Menno Mittelmeijer zit al 35 jaar in het meubelvak, dus die weet wel waar abraham de mosterd haalt. Samen met zijn vrouw Monique en dochter Alyssa, zijn steun en toeverlaat, runt hij de winkel nog elke dag met plezier, een waar familiebedrijf. Er zijn diverse openingsaanbiedingen. Dus heb je een boxspring, linnenkast, matras of seniorenbed nodig of wil je lekker relaxen in je eigen zelf samengestelde relaxstoel, dan ben je bij ATM aan het juiste (nieuwe) adres. Door de vakkundige verkopers die al jaren het vak onder de knie hebben, word je met het juiste advies geholpen. Naast dit alles hebben heeft ATM ook hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en kleinmeubelen, waaronder wijnrekken, kapstokken, spiegels, dressoirs en andere accessoires. Echt een winkel om lekker even doorheen te struinen.

“Slaap is superbelangrijk om ons elke dag fit, uitgerust en fijn te kunnen voelen. We slapen maar liefst 1/3e van ons leven! Tip: probeer onze ergonomische hoofdkussens. Deze kunnen direct getest en meegenomen worden voor een zeer scherpe actieprijs. Deze kussens zijn speciaal voor mensen met nekklachten, maar uiteraard zonder die klachten kan je er ook heerlijk op slapen”, lacht Alyssa. Team ATM Woon- en Slaapcenter heet u van harte welkom op de Loet 31, dus tot dan met een vriendelijke slaapgroet.

 

Laat meer zien
Back to top button