AdvertorialBedrijvennieuwsNieuwsRegionaal nieuws

De Keukenvernieuwers renoveren binnen een dag jouw keuken

Alex Krigee: ,,Frissere frontjes geven jouw keuken al een boost.”

REGIO – Met zijn showroom op vier wielen rijdt hij door de kop van Noord Holland om keukens te vernieuwen. Daarnaast plaatst hij ook nieuwe keukens. Alex: ,,De renovatie kan zo uitgebreid als de klant wilt. Alleen een nieuwe inbouwvaatwasser? Prima. Nieuwe frontjes, werkblad, spoelbak, kraan en apparatuur? Ook dat kan. Er is vaak meer mogelijk dan mensen denken.”

Alex Krigee gaat al een tijdje mee als het gaat om keukens. ,,Ik werkte altijd als Multiservice Den Helder. Toen plaatste ik al veel keukens. Ook in opdracht van andere grote bedrijven zoals de Formido. 6 jaar gelden heb ik mij als zelfstandige aangesloten bij het landelijke bedrijf ‘De Keukenvernieuwers’. En dit bevalt mij erg goed.” Alex houdt zich voornamelijk bezig met het renoveren van keukens. ,,Niet iedereen kan of wil een volledig nieuwe keuken kopen. En waarom zou je dat doen als alle kastjes in principe nog goed zijn? Een nieuw deurtje, nieuw werkblad en nieuwe apparatuur en de keuken is weer als nieuw en dat vaak in 1 dag”, legt Alex uit.

Vertrouwen
Het voordeel van De Keukenvernieuwers is dat je tijdens het hele project te maken hebt met dezelfde persoon. Alex: ,,Ik kom bij de mensen thuis, in mijn bus heb ik allerlei stalen en documentatie waar de klant een keuze uit kan maken. Ze hoeven dus niet een showroom door te struinen en daarnaast kunnen ze het materiaal meteen in huis zien. Aan de keukentafel bespreken we alles, meet ik het in en kan ik ook meteen een prijs vertellen. Dan kom ik vervolgens ook zelf langs voor de montage. Ik ben de enige persoon met wie de klant te maken heeft, dat geeft rust en vertrouwen.” Alex neemt goed de tijd voor klanten. ,, Voor een uitgebreide renovatie kan een gesprek soms wel 3 uur duren. Zo weet ik wat de klant wil en kan ik hen vertellen in hoeverre dit allemaal mogelijk is. Omdat ik kennis heb van alle facetten van een keuken, kan ik veel vertellen.”

,,Het werk vergt veel creativiteit. Daarnaast moet je oplossingsgericht zijn”, vertelt Alex. ,,Door het vernieuwen van een keuken maak je heel concreet mensen blij. Daar doe ik het voor.”

Laat meer zien
Back to top button