BijeenkomstEr op uitGemeentenieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Informatieavond over online veiligheid voor kinderen in Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Op maandag 30 september wordt er in Anna Paulowna een informatiebijeenkomst georganiseerd voor ouders van kinderen tussen 9 en 12 jaar. De bijeenkomst, georganiseerd door de gemeente in samenwerking met bureau Social Media Wijs en de politie, biedt ouders inzicht in de online leefwereld van kinderen en de risico’s die zij daar lopen.

Tijdens de avond krijgen ouders tips en voorbeelden om beter te begrijpen hoe hun kinderen het internet gebruiken. Ook wordt er meer verteld over populaire apps, games en platforms zoals Snapchat, TikTok en Roblox. Daarnaast zal het project ‘Cyberouder’ worden gepresenteerd. Dit initiatief moedigt ouders aan om ambassadeur te worden voor de digitale veiligheid van kinderen, zowel thuis als in de omgeving van school en sportverenigingen.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in MFA De Ontmoeting, met inloop vanaf 19.15 uur. Ouders die willen deelnemen kunnen zich aanmelden via de website van Cyberouder. Voor vragen kan er gemaild worden naar: veiligheid@hollandskroon.nl.

Laat meer zien
Back to top button