Er op uitEvenementNieuwsRegionaal nieuws

OnlyFrank in de Tent op de Haven

Maak exclusive content met dé influencer van de Tent op de Haven

DEN OEVER – Frank Luik is al meer dan 25 jaar lang een gewaardeerde medewerker in de Tent op de Haven tijdens de Flora en Visserijdagen in Den Oever. Die waardering gaat zo ver dat zijn beeltenis regelmatig de posters en andere uitingen van dit evenement gesierd heeft en hij zelfs zijn eigen ‘Dag van Frank’ gehad heeft. Jaarlijks treedt hij ook op met zijn vertolking van ‘De Vlieger’. Vaak als bandzanger, maar soms ook live begeleid door een band.

Fradget
Ieder jaar vraagt hij ook of er nog een gadget met zijn beeltenis gemaakt wordt. In zijn geval dus een Fradget. Want het in de belangstelling staan, vindt hij maar wat mooi. Zo is het drankje Frank al jaren een hit, kon je in de Tent op de Haven met Franken betalen, bellen met een Frankfoon, stond hij op een button en was het mogelijk om een spaarfrankboekje vol te sparen. Dat laatste was overigens een idee van Frank zelf. Vorig jaar deelde Frank honderden Frattoos uit, dat waren tijdelijke tattoos met als onderwerp Frank in een maritieme setting. Het wordt steeds dus steeds moeilijker om een originele nieuwe actie te bedenken. Maar Frank rust niet voordat hij vriend en uitbater Edwin zover heeft.

OnlyFrank
Dit jaar is het mogelijk om met Frank op de foto te gaan en deze exclusieve beelden te delen via de sociale media. Het zogenaamde taggen van Tent op de Haven en Frank Luik wordt daarbij aanbevolen voor een groter bereik. Op de Facebookpagina van de Tent op de haven is hiervoor ook een speciale OnlyFrank-pagina aangemaakt. De persoon of groep die het meeste reacties weet te vergaren wint een ‘meet and greet’ met Frank. Daarnaast heeft Frank voor de winnaar, of winnaars, een leuke verrassing in petto. Voor iedereen is er sowieso een speciale sticker!

Banner
Voor deze actie heeft Frank een banner gekregen die hij overal mee naartoe kan nemen. Op de sociale media zal gedeeld worden waar en wanneer de exclusieve fotosessies plaatsvinden.

Flora en Visserijdagen
De Tent op de Haven maakt onderdeel uit van de Flora en Visserijdagen in Den Oever. Dit jaar wordt dit festijn gevierd van 23 tot en met 26 augustus. Meer informatie hierover is te vinden op visserijdagen.nl. Meer informatie over de Tent op de Haven is te vinden op facebook.com/TentopdeHaven.

Laat meer zien
Back to top button