NieuwsRegionaal nieuws

Vrijwilligers gezocht voor het team administratieve ondersteuning Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Wonen Plus Welzijn is op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan het team administratieve ondersteuning in Hollands Kroon. Vrijwilligers helpen mensen die de grip op hun administratie dreigen te verliezen of al kwijt zijn. Dit kan onder meer gaan om het verkrijgen van inzicht in inkomsten en uitgaven, het opstellen van een begroting, het ordenen van post, en het aanvragen van toeslagen of kwijtschelding.

De aanvragen voor ondersteuning komen binnen via verschillende organisaties en instanties en worden gecoördineerd door Wonen Plus Welzijn. De duur van de ondersteuning kan variëren van korte tot langere periodes. Vrijwilligers krijgen vooraf een training bij het NIBUD over het ondersteunen bij geldzaken. Voor anderstalige hulpvragers zijn vrijwilligers die bijvoorbeeld Arabisch, Frans of Tigrinya spreken zeer welkom.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Caroline de Vries, welzijnsconsulent bij Wonen Plus Welzijn, via telefoonnummer 06 25 51 38 04 of per e-mail: c.devries@wonenpluswelzijn.nl.

Laat meer zien
Back to top button