NieuwsSportVoetbal

DWOW verliest ook 3e wedstrijd, Flevo pakt eerste punt en CVW verliest nipt

WIERINGERMEER – DWOW kwam thuis tegen VVW op een 1-0 voorsprong via Bauke Brandsma. Nog in
de eerste helft draaiden de Wervershovers de rollen om en scoorden 2 keer. In de tweede helft vielen er nog 5 doelpunten, helaas werden de meeste geproduceerd door VVW: Eindstand: 3-5.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Flevo is van de nul af. In de taaie thuiswedstrijd tegen IVV uit Landsmeer kwamen de Middenmeerders goed terug na een 0-2 achterstand. Sidney Schaafstra kon Flevo met 2 doelpunten langszij loodsen. Na wederom een
treffer van IVV gevolgd door een Flevo -doelpunt van Jayden Verhoef werd een 3-3 remise overeengekomen.

CVW beleeft geen geweldige start dit jaar in de 5e klasse. Na twee verliesbeurten zijn de Slootdorpers gedeeld laatste. Zaterdag werd thuis met 1-2 verloren van Zwanenburg. De enige goal van Slootdorpse zijde werd