NieuwsSportVoetbal

DWOW verliest van beter ZAP, Flevo met lege handen tegen KFC en CVW pakt punt tegen De Volewijckers

WIERINGERMEER – DWOW bood vandaag thuis tegen koploper ZAP een helft prima weerstand. Na een
simpele kop-goal van een ZAP-speler kwam de tegenstander echter op voorsprong. Hierna volgde een penalty voor ZAP (na vermeend hands van Niek Sijm). Deze belandde op de paal. Keeper Bryan Vogelzang was in vorm waardoor het spannend bleef. DWOW kwam nog in de eerste helft zelfs langszij via een laag schot van invaller Kees Lont. De 2-1 hing in de lucht maar kwam er niet. ZAP scoorde nog 3 x waardoor het met 1-4 won, de koppositie versterkte en DWOW dieper in de zorgen drukte.

Deze slideshow vereist JavaScript.

FLEVO vond vandaag thuis in KFC zijn meerdere. De koploper uit Koog aan de Zaan stond met de rust al met 0-2 voor. Flevo-spits Mike Zomerdijk kon in de 55e minuut de 1-2 aantekenen. 10 minuten erna viel de wedstrijd in het slot na de 1-3 voor KFC.

CVW hield zaterdag een punt over aan het treffen met de Amsterdamse club ASC De Volewijckers. Na lang tegen een 0-1 achterstand te hebben aangekeken was het, Kevin de Bruin, wie anders, die de 1-1 einduitslag op het scorebord zette.