NieuwsSportVoetbal

Flevo, DWOW en CVW delen in malaise

WIERINGERMEER – Flevo beleeft een weinig florrisante seizoenstart. Met 1 punt uit 4 wedstrijden is het even wennen in Middenmeer na de drie prachtige seizoenen met hoge noteringen en veel doelpunten. Na het verlies van vandaag in Langedijk tegen LSVV (0-2) staat Flevo laatste in de 2e klasse A. Paniek is er nog niet maar een overwinning zal zeer welkom zijn. Dat zou volgende week zondag dan tegen KSV moeten gebeuren. Dit team staat precies aan de andere kant van de ranglijst, op de eerste plek. Het zal lastig worden maar het is een thuiswedstrijd en het dubbeltje kan zomaar de goede kant opvallen.

In Wieringerwerf wil het niet veel beter vlotten. DWOW kon vandaag op het kunstgras van Schagen United geen potten breken. Met een 1-4 verlies moest de thuisreis worden aanvaard. DWOW kwam via een vrije trap van Martijn van Oers nog op een 0-1 voorsprong maar daar bleef het qua dadendrang bij. DWOW vindt zich ook terug op de laatste positie, in de derde klasse, met 0 uit 4. Volgende week wacht ook voor DWOW een zware pot. In Wieringerwerf komt dan ZAP langs, de koploper. Het mag duidelijk zijn dat DWOW in zwaar weer verkeert.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Waar bij Flevo en DWOW al een zwaar seizoen werd ingecalculeerd werd CVW grote kansen toegedicht om dit seizoen uit de 5e en laatste zaterdagklasse weg te promoveren. Het begin is echter niet veelbelovend. Na het 4-1 verlies (doelpunt Jesper Homan) in en tegen Opperdoes vinden de Slootdorpers zich terug op de gedeelde laatste plaats met 0 punten uit 3 wedstrijden.

Laat meer zien
Back to top button